HTML

bOgi blogja

mindenkinek aki szereti és aki nem annak is meg annak akit érdekel és annak is akit nem

Friss topikok

Linkblog

2009.03.28. 07:32 bOgi

egy reggeli... ezazelső

inmEdiasReS

félhatkor ébredtem ritkán de néha mégis előfordul,hogy nem emlékszem rá mi történt este.

ez a mai reggel is ilyen volt...annyira furcsa, kinyitom a szemem és az első gondolatom manó... eltervezem, hogy együtt mit fogunk csinálni ma, atán eszembe jut, hogy nincs itt. lassan beindul az agykeringés...miért nincs itt?szombat reggel van, itt a helye...ja igen tegnap vitatkoztunk...veszekedés lett belőle...telefonom kikapcsolva...emlékszem mostmár. szmorú vagyok.

bekapcsolom 5200-at - adjon az Isten. szebb jövőt - hátha üzenet. az első smsben semmi fontos... aztán egy másik manótól. "mégsem akarok ilyen maradni,mindenképpen mag akarok változni"...ezen felbuzdulva megírom neki mennyire hiányzik, ha nincs velem, róla álmodok.nincs válasz.felhívom...nem akar jönni mert álmos...írok neki...nincs válasz...hívom...nem akar, álmos, hagyjam aludni. és végül kikötök itt. a reggeli kávé cigi után.


 

a teleregény játszódik: Suncity-Szeged <=> tÜndéRhegY 2009.04.02-től irány a normafa, a jánoshegyi kilátótorony.buda legelegánsabb környéke.

 

Szólj hozzá!

Címkék: én szerelem gondolatok kókusz gyuri


A bejegyzés trackback címe:

https://bogim.blog.hu/api/trackback/id/tr561030476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása